Rujan 21, 2020
EXPLORE THE WONDERNATURE

RRA Zeleni kras u suradnji s partnerima organizira studijski posjet prekogranične destinacije EXPLORE THE WONDERNATURE koji će se održati 29. i 30.9.2020.

Studijski posjet namijenjen je upoznavanju novog proizvoda prekograničnog turizma koji smo razvili u projektu prekogranične suradnje INTERREG V-A Slovenija- Hrvatska 2014.- 2020. NATURE&WILDLIFE.

Posjet je namijenjen turističkim vodičima, pružateljima usluga, projektnim partnerima i ostalim dionicima koji su na izravan ili neizravan način uključeni u dizajn i provedbu ovog proizvoda.

EXPLORE THE WONDERNATURE, održivi je proizvod doživljaja prirode i divljih životinja, a obuhvaća područje Gorskog kotara u Hrvatskoj i Zelenog krasa u Sloveniji. Program se sastoji od 16 jednodnevnih itinerera, a tijekom studijskog posjeta predstavit ćemo samo izbor najzanimljivijih točaka i iskustava s obje strane.

S obzirom na promijenjenu epidemiološku situaciju u obje zemlje u kojima je planiran posjet, studijski ćemo posjet, morati provesti u krnjem obliku. To znači da posjet neće biti prekograničan, iako je to osnovna svrha aktivnosti. Sudionici iz Slovenije moći će prisustvovati samo prvog dana posjeta, tj. 29.9. prema programu koji će se održati u Sloveniji. Program drugog dana, 30.9.2020.,održat će se u Hrvatskoj, u Gorskom kotaru samo s hrvatskim sudionicima.

Broj sudionika je ograničen te ovim putem molim sve zainteresirane da se prijave na wildlife@np-risnjak.hr
Molimo Vas da u prijavi navedete ime i prezime, adresu, broj telefona te e-mail adresu.
Prijave se primaju do 23. rujna 2020. ili do popune slobodnih mjesta.
Događaj će se provesti uzimajući u obzir sve potrebne mjere i preporuke mjerodavnih tijela Republike Hrvatske koje se primjenjuju u sprečavanju širenja zaraze virusom SARS-CoV-2. Budući se radi o događaju u kojem sudjeluje više od 10 ljudi, potrebno je imati popis sudionika, a uporaba maski obavezna je za sve sudionike u autobusu i u svim zatvorenim prostorima.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju (Sandra, 051/836-133).

Program studijskog putovanja EXPLORE THE WONDERNATURE 30.9.2020.

Skip to content