Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima

Jeste li znali?

Ptice

Ukupno je na području Nacionalnog parka Risnjaka i njegovoj užoj okolici do sada zabilježeno 114...

Ris

Ris je vjerojatno najrjeđa i najskrivenija zvijer koja obitava u Europi. Samo rijetki lovci ili...

Objava 20.10.2017.

JAVNA USTANOVA “NACIONALNI PARK RISNJAK” temeljem članka 198. stavka 3. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“, broj 120/16), provodi prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za nabavu  radova na rekonstrukciji i dogradnji postojeće građevine  proizvodnog pogona za montažu igračaka u „Volonterski centar sa smještajnim kapacitetima hostelskog tipa“, u trajanju od šest dana.

Poštujući načela tržišnog natjecanja, zabrane diskriminacije i transparentnosti u postupcima javne nabave, pozivaju se  svi zainteresirani gospodarski subjekti na sudjelovanje u prethodnom savjetovanju davanjem primjedbi, prijedloga i savjeta koji mogu biti važni kod provedbe postupaka nabave.

TROŠKOVNICI:

IZVEDBENI PROJEKAT:
ARMATURA

IZVEDBENI

SHEME
ALUMINIJSKA BRAVARIJA

BRAVARIJA

DRVO ALUMINIJ – na upit, preveliki dokument za učitati

UNUTARNJA STOLARIJA

VATROOTPORNA VRATA I PROZOR

Nadmetanje za Izvođenje radova rekonstrukcije i dogradnje postojeće građevine proizvodnog pogona za montažu igračaka u „Volonterski centar sa smještajnom kapacitetima hostelskog tipa“ objavljeno je dana 18.12.2017. u EOJN.

Broj objave: 2017/S 0F2-0026563.

Link: https://eojn.nn.hr/SPIN/application/ipn/DocumentManagement/DokumentPodaciFrm.aspx?id=1390309

24.1.2018. Poništenje postupka javne nabave

Radovi na rekonstrukciji i dogradnji postojeće građevine  proizvodnog pogona za montažu igračaka u „Volonterski centar sa smještajnim kapacitetima hostelskog tipa“

Odluka o poništenju

Ponovljeni postupak: Nadmetanje za Izvođenje radova rekonstrukcije i dogradnje postojeće građevine proizvodnog pogona za montažu igračaka u „Volonterski centar sa smještajnom kapacitetima hostelskog tipa“ objavljeno je dana 06.02.2018. u EOJN.

Broj objave: 2018/S 0F2-0003027

Link: https://eojn.nn.hr/SPIN/APPLICATION/IPN/DocumentManagement/DokumentPodaciFrm.aspx?id=1481619

13.4.2018. 

Donesena je Odluka o odabiru za Izvođenje radova rekonstrukcije i dogradnje postojeće građevine proizvodnog pogona za montažu igračaka u „Volonterski centar sa smještajnom kapacitetima hostelskog tipa“. Odabrana je ponuda br. 0503/2018 ponuditelja Minigradnja d.o.o.

Odluka o odabiru – izvoditelj radova Minigradnja

21.6.2018. 

Potpisan je Ugovor o javnoj nabavi radova na rekonstrukciji i dogradnji postojeće građevine  proizvodnog pogona za montažu igračaka u „Volonterski centar sa smještajnim kapacitetima hostelskog tipa“ sa tvrtkom Minigradnja d.o.o.

Skip to content